Aktivitetar

Det er mange forskjellige spennande aktivitetar på Voss og omegn. Voss Camping er ein god base…..

Nordic Ventures Sea Kayaking

Our guided Sea Kayaking tours take you through the most spectacular parts of the fjords, including the narrower, remote branches, accessible by boats or kayaks only. With us you can experience the most beautifull and dramatic scenery in all of Fjord Norway.
We look forward to having you with us on one of our tours!

Voss Vind

Hjå oss blir du Supermann!

Sjølvsagt skal du fly og oppleva følelsen av fritt fall! Me har ulike pakkeløysingar for store og små grupper, bedrifter, utdrikkingslag og familiar og vener på opplevingstur. For fallskjermhopparar har me tunneltid med topp coaching. Uansett erfaring og nivå, vil du bli teken godt vare på av dyktige og særs erfarne instruktørar. Ei slik oppleving er moro å dela med andre!

Voss Flow

 

Spennende aktiviteter for alle! Voss har et varig rykte for å være en aktivitetsdrevet bygd, med et sterkt samfunn rundt sport, friluftsliv og en sunn livsstil.

Vi ønsker å opprettholde dette rykte ved å gi deg muligheten til å oppleve en del av denne kulturen for deg selv. Enten du er ute etter en guidet tur ned våre vakre, lokale elver med hjelp av våre erfarne guider, eller kanskje en mer avslappet kanotur rundt Vangsvatnet høres mer passende ut for deg. Hos oss får du muligheten til å prøve padleboarding, padle kajakk og mye mer.

Ikke gå glipp av muligheten til å være vitne til den naturlige skjønnheten som Voss har å tilby og komme i kontakt med naturen på denne unike måten.

Voss Rafting

Rafting er ein av dei mest populære sommaraktivitetene på Voss! Spennande, morosamt og passar for nybyrjarar så vel som erfarne!

Vasstanden avgjer om vi raftar i Strandaelva eller Raundalselva, begge held topp internasjonal klasse og vi garanterer ei fantastisk oppleving.